او تصريح کرد: مرمت قسمتهاي سوخته بازار پس از آتش سوزي با جديت پيگيري شد که خوشبختانه امروز با پيشرفت 95 درصدي روبرو هستيم.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان ادامه داد: در اجراي فعاليتهاي مرمتي اين مغازهها از مواد اوليه و مصالح سنتي نهايت بهره برداري شده تا کالبد و معماري آنها به شکل اوليه خود بازگردند.
«محمدي» افزود: مرمت مغازههاي اين بازار براساس پلان مديريتي که از سالها پيش تدوين شده بود، صورت گرفته است.
او اضافه کرد: تا به حال با هدف مرمت بازار تاريخي تبريز در حدود 2 ميليارد تومان از محل اعتبارت ملي و استاني هزينه شده است.
اين مقام مسوول با بيان اينکه به منظور حفظ بازار تاريخي تبريز آسيب شناسي و انجام مونيتورينگ نيز از مدتي پيش آغاز شده است، گفت: در مونيتورينگ بازار تبريز تمامي اتفاقات چون رفت و آمد گردشگران و ميزان رضايتمندي بازديدکنندگان نيز رصد ميشود.
او اضافه کرد: همچنين مطالعات روي بخشهاي مختلف بازار تاريخي تبريز در حال انجام است و طبق پلان مديريت تا مراحلي پيشرفت کردهايم.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: پرونده بازار تاريخي تبريز به عنوان بزرگترين سازه به هم پيوسته جهان در سي و چهارمين جلسه سازمان يونسکو در شهر برازيليا پايتخت کشور برزيل بررسي و با اکثريت آرا به ثبت رسيد.
111/
انتهای پیام/